Otkup sekundarnih sirovina Smederevska Palanka

Naša firma, sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti reciklaže metala, pruža usluge otkupa raznovrsnih materijala u cilju podrške održivom razvoju zajednice. Vršimo otkup sekundarnih sirovina na teritoriji Smederevske Palanke i na usluzi smo vam ukoliko imate sekundarne sirovine viška. Istražite naš sajt i pozovite nas za sva pitanja jer smo tu da zajedničkim trudom služimo lokalnoj zajednici i recikliramo sav otpad koji imate.

Otkup sekundarnih sirovina Smederevska Palanka – radimo zajedno

Otkup sekundarnih sirovina direktno doprinosi smanjenju količine otpada koji završava na deponijama. Reciklažom se materijali ponovno koriste, umesto da završe kao nepotreban otpad. Ovo pomaže u smanjenju zagađenja i produžava životni vek deponija.

Proces reciklaže obično zahteva manje energije u poređenju sa proizvodnjom novih materijala. Na primer, reciklaža aluminijuma zahteva značajno manje energije od proizvodnje aluminijuma iz boksita. Smanjenje energetske potrošnje doprinosi smanjenju emisije štetnih gasova u atmosferu.

Otvorili smo sopstveni reciklažni centar kako bismo stvorili pogućnost našoj zajednici da prodajom nepotrebnih materijala, zarade dodatni novac. Ovo je posebno važno u smislu održavanja finansijske održivosti i podsticanja ekonomske aktivnosti na lokalnom nivou. Uz navedeno, vaš otpad koji samo zauzima dragoceni prostor, dobija kroz proces reciklaže novi život.

Sekundarne sirovine Smederevska Palanka

Naša ponuda obuhvata širok spektar materijala koje otkupljujemo. To uključuje:

 • Bakar: Visoko vredan metal često korišćen u električnim instalacijama i elektronici.
 • Mesing: Legura bakra i cinka koja se često koristi u proizvodnji raznih predmeta.
 • Gvožđe: Čvrst materijal prisutan u mnogim konstrukcijama, vozilima i mašinama.
 • Lim: Tanak metalni list koji se često koristi u građevinske svrhe.
 • Radijatori-GuS: Radijatori od gusa, često prisutni u grejnim sistemima.
 • Aluminijum: Lagan, ali izuzetno snažan metal koji se često koristi u građevinskoj industriji i proizvodnji vozila.
 • Prohrom/Inox: Nerđajući čelik često korišćen u proizvodnji posuđa i drugih predmeta.
 • Olovo: Težak metal koji se nekada često koristio u baterijama i vodovodnim cevima.
 • Cink: Metal koji se često koristi kao prevlaka za čelik kako bi ga zaštitio od korozije.
 • Bakarne kablove: Kablovi koji sadrže bakar, često prisutni u električnim instalacijama.
 • Elektro motore: Sadrže različite metale, uključujući bakar i gvožđe.
 • Klima uređaje: Sadrže aluminijum i druge metale pogodne za reciklažu.

Otkup sekundarnih sirovina Smederevska Palanka – moderan posao koji donosi zaradu svima

Otkup sekundarnih sirovina nije samo poslovna aktivnost već i moderna praksa koja donosi niz koristi. Ova inicijativa omogućava građanima Smederevske Palanke da zarade dodatni novac dok se oslobađaju nepotrebnih materijala. Ispraznite tavane, podrume i prostore koje renovirate, donesite nam svoj višak sekundarnih sirovina, i ostvarite dvostruku dobit – prostor postaje funkcionalniji, a vi zarađujete od materijala koji bi inače završili kao otpad.

Dobra vest je da za veće količine dolazimo na adresu a isplatu dobijate odmah po merenju vaših sirovina. Cenovik možete pogledati na sajtu, trudimo se da sa cenama budemo transparentni i konkurentni. Kod nas su cene najpovoljnije i plaćamo vas po kilogramu sekundarne sirovine.

Reciklažni centar u skladu sa regulativama

Naša posvećenost održivosti odražava se kroz rad našeg sopstvenog reciklažnog centra. Naš centar posluje u potpunosti u skladu sa regulativama Ministarstva za zaštitu životne sredine, garantujući odgovorno i zakonito upravljanje otpadom. Bezbednost, zaštita životne sredine i pridržavanje zakonskih normi su naši prioriteti.

Naša priča počinje davne 1958. godine, kada smo prepoznali potrebu za odgovornim postupanjem sa metalnim otpadom. Tokom godina, rasli smo i razvijali se, gradeći reputaciju pouzdanog partnera u reciklažnoj industriji. Naša tradicija održivosti i posvećenosti zaštiti životne sredine obeležila je svaku fazu našeg razvoja. Naš reciklažni kompleks prostire se na impozantnih 400.000m2, što ga čini jednim od najvećih u regionu. Ovaj prostor nije samo radno mesto, već srce naše misije – da doprinesemo smanjenju ekološkog otiska i očuvanju prirodnih resursa.

Cenovnik otkupa sekundarnih sirovina Smederevska Palanka

Transparentnost u poslovanju ključna je za izgradnju poverenja. Naš cenovnik otkupa sekundarnih sirovina dostupan je na našem zvaničnom sajtu. Ovde možete detaljno proučiti vrednosti različitih materijala i biti sigurni u fer procenu vaših sekundarnih sirovina.

Za veće količine materijala, pružamo uslugu dolaska na vašu adresu. Ovo olakšava proces otkupa i čini ga prilagođenim vašim potrebama.

Proces reciklaže sekundarnih sirovina

Naš reciklažni centar je opremljen najsavremenijom tehnologijom koja omogućava efikasan proces reciklaže. Evo kako to funkcioniše:

 1. Prikupljanje materijala: primate nas na vašoj adresi ili donosite materijal direktno u naš centar.
 2. Sortiranje i razdvajanje: materijali se pažljivo sortiraju po vrstama. Ovaj korak omogućava precizno razdvajanje metala, plastike, stakla i drugih materijala.
 3. Obrada i reciklaža: materijali se obrađuju kako bi se pripremili za reciklažu. Metali se tope, plastika se preradi, a staklo se melje.
 4. Ponovna upotreba materijala: reciklirani materijali se koriste za proizvodnju novih proizvoda, čime se smanjuje potreba za eksploatacijom novih resursa.

Pozovite nas odmah i zakažite otkup u Smederevskoj Palanci

Naša firma sa dugogodišnjim iskustvom u reciklaži metala stoji vam na raspolaganju. Pozovite nas odmah kako biste zakazali otkup sekundarnih sirovina na vašoj adresi. Ako imate veće količine materijala, dolazimo direktno na vašu lokaciju. Naš tim je spreman za dogovore i pruža vam brzu i efikasnu uslugu. Očekujemo vaš poziv kako bismo zajedno doprineli očuvanju životne sredine i ostvarili ekonomsku dobit kroz otkup sekundarnih sirovina.

 

Pozovite +381637254551