Otkup aluminijuma

Otkup aluminijuma. Reciklažni centar se otkupom sekundarnih sirovina po najpovoljnijim cenama. Otkup aluminijuma obavljamo odmah i isplatu dobijate po merenju. Naše cene su pristupačne a usklađene sa cenom metala svetske berze, te nemojte čekati jer se cene svakodevno prilagođavaju. Na teritoriji Beograda i Smedereva, vršimo preuzimanje, transport i sortiranje aluminijuma.

Koja je primena aluminijuma u svakodnevnici?

Aluminijum je najkorišćeniji metal širom sveta i trenutno trećina ovog materijala potiče iz reciklaže. Ovo je jedna lepa vest u dobu ekspanzije brige o sredini. Šta se sve od aluminijuma može otkupiti?

Aluminijumski profili i to čisti, čisti obojeni, čisti termo, mešani, limovi, aluminijum tvrdi, aluminijumske offset ploče, felne, limenke, hladnjaci, Al/Cu sa dodatkom bakra, Al/Al od čistog aluminijuma, slije itd.

Ekološka odgovornost i otkup aluminijuma

U poređenju sa vađenjem rude, rad sa sekundarnim sirovinama značajno smanjuju emisiju štetnih gasova, te štedi potrošnju energije i vode i smanjuje zagađenje vazduha. Mi smo vaša prilika da se aktivno uključite u očuvanje sredine, jer je reciklaža metala glavni pristup novog doba u efikasnoj upotrebi resursa. Javite se nama a mi ćemo sa vašim sirovinama postupati po svim regulativama, kako bi se otpad aluminijuma preradio u osnovnu sirovinu koja se ponovo vraća u proizvodnju drugih proizvoda od aluminijuma.

Otkup aluminijuma na teritoriji Beograda i Smedereva

Ako ste nam blizu i imate veću količinu aluminijuma, sav posao obavljamo sami. Ne morate iznajmiti kontejnere i ekipe kako biste se rešili otpada koji svakako završi na deponiji. Mi dolazimo na adresu a vi čak i zaradite. Za vas imamo i posebnu uslugu – demontažu, sečenje i odnošenje rashodovanih mašina, mehanizacije, postrojenja, hala, kotlarnica, rashodovanih vozila, plovnih objekata i drugih otpadnih materijala. Poštujemo sve dogovore i vremenske rokove i imamo veliki brj zadovoljnih klijenata.

Cena aluminijuma u otkupu

Tačne informacije o cenama otkupa sekundarnih sirovina možete pogledati na našem sajtu ali nas u svakom momentu možete kontaktirati. Za veće količine vršimo korekciju cene i dolazimo po vaš metalni otpad. Cena aluminijuma zavisi od trenutne svetske cene metala na Londonskoj berzi, te se i cene sekundarnih sirovina u otkupu redovno prilagođavaju. Kompletan metalni otpad se plaća nakon merenja i cene su izražene u količini po kilagoramu.

Pozovite +381637254551