Otkup sekundarnih sirovina Velika Plana

Otkup sekundarnih sirovina Velika Plana je sve češća delatnost modernog doba. Otkupom korišćenog metala, elektro otpada, papira, stakla, gume i slično, aktivno doprinosite očuvanju sredine i ekologiji. Svest o reciklažnim procesima kao i o očuvanju ograničenih resursa sve više raste, te nas pozovite ukoliko raspolažete sekundarnim sirovinama na teritoriji Velike Plane.

Zašto reciklaža?

Reciklaža je proces koji obuhvata sakupljanje električnog i elektronskog otpada, kao i sekundarnih sirovina, njihov transport, izdvajanje, obradu i pripremu za ponovnu upotrebu. Cilj reciklaže je da od korišćenih sirovina lako dođemo do novog proizvoda koji ima upotrebnu vrednost. Prikupljanje sekundarnih sirovina se vrši i od fizičkih lica i pravnih lica, te nas slobodno kontaktirajte čak iako ste domaćinstvo. Ono što je vama otpad, sa nama brzo postaje dopuna budžeta.

Ne morate smišljati kako da se rešite otpada – mi ćemo pomoći i platiti vam za vaš otpad!

Koliko ste se puta našli u situaciji da vam hodnici, garaže, podrumi, tavani ili dvorište budu preplavljeni otpadom? Do ovih situacija se dolazi ukoliko ste rešili da renovirate vaš stan, kuću, poslovni prostor, čitavo postrojenje ili slično. Stare navike bi podrazumevale iznajmlivanje čitavih kontejnera koji bi vaš otpad preneli do najbliže deponije. Za vas imamo dobre vesti jer smo mi savršena spona između štednje vremena, finansijskog dobitka i očuvanja životne sredine. Mi na poziv dolazimo na adresu, merimo vaš otpad i isplaćujemo vas odmah po merenju. To znači da je ceo proces rešavanja otpada na nama, a vi imate zaradu. Jednostavno, brzo i efikasno, orkup sekundarnih sirovina Velika Plana je tu za vas.

Šta sve otkupljujemo od vas?

Zakon o porezu na dodatu vrednost u sekundarne sirovine ubraja otpatke, ostatke, granule i strugotine metala i njihovih legura, plemenitih metala, ostataka koji sadrže metalna jedinjenja, otpatke plastičnih masa, stakla, hartije, gume, tekstila ili kože. Na našem tržištu se trenutno najčešće otkupljuju sekundarne sirovine metala kao i električni i elektronski otpad.

Pozovite nas za sav višak sekundarnih sirovina koji obuhvata:

  • Otkup gvoždja;

  • Otkup bakra;

  • Otkup aluminijuma;

  • Otkup mesinga;

  • Otkup bronze;

  • Otkup cinka;

  • Otkup prorhroma;

  • Otkup olova;

  • Otkup bele tehnike, kablova, elektro motora, elektronskog otpada i slično.

ili neku drugu sekundarnu sirovinu, mi smo tu da izvršimo otkup i platimo najbolju otkupnu cenu.

Slobodno nas možete konktaktirati za sva specifična pitanja, a naše ljubazno osoblje će vam rado odgovoriti u cilju saradnje na obostrano zadovoljstvo.

Sekundarne sirovine Velika Plana i cene

Otkup sekundarnih sirovina Velika Plana se bavi prikupljanjem sekundarnih sirovina, njihovim otkupom i reciklažom sekundarnih sirovina. Naše cene su formirane na osnovu zvanične berze metala, te se menjaju u skladu sa njom. Isplata se vrši odmah po merenju, a cena je istaknuta po kilogramu sirovine.

Za precizne cene nas možete konktaktirati jer vam možemo ponuditi korekciju za određenu količinu.

Dolazimo na adresu

Ukoliko ste skoro renovirali neki prostor, verovatno imate veću količinu sirovina. Za veće količne mi dolazimo na vašu adresu i sami transportujemo sirovine do našeg reciklažnog centra. U ovom slučaju možete očekivati i korekciju cene.

Pozovite nas na naše brojeve telefona i aktivno učestvujte u očuvanju naše sredine.

 

Pozovite +381637254551