Otkup starog gvožđa

Otkup starog gvožđa. Reciklažni centar je firma koja se bavi prikupljanjem, razvrstavanjem i pre svega pravilnim rukovanjem metalnim otpadom. Jedna od naših delatnosti je i otkup starog gvožđa. Dolazimo na vašu adresu i sami vršimo transport gvožđa do našeg reciklažnog centra. Skupljanje, sortiranje i odvajanje materijala, radi izdvajanja delova koji se mogu ponovo upotrebiti je naša briga!

Primena gvožđa

Gvožđe je najkorišćeniji metal na svetu te samostalno čini 95% svetske proizvodnje. U njega spadaju metalni liv iz prvog livenja, metalni liv iz drugog livenja, karbonski čelik, obično gvožđe, čisto gvožđe, poznato kao “Armco gvožđe”, specijalni čelici i gvožđe oksid (III) (Fe2O3). U svim obim oblicima je gvožđe vrlo eksploatisani resurs, te se njegovom reciklažom, odgovornim prikupljanjem i odgovonim korišćenjem aktivno priključujete očuvanju sredine.

Odgovorno prema sredini – Ekologija na prvom mestu!

Kontaktiranjem Reciklažnog centra, rešavate se viška gvožđa do kojeg ste verovatno došli renoviranjem vašeg postrojenja, firme, pa čak i stana. Ono što je vama otpad nama predstavlja dragocenu sirovinu jer se otkupom starog gvožđa direktno brinete o očuvanju životne sredine, manje doprinosite daljem zagađenju i širenju deponija, a uz to možete i da zaradite.

Otkup starog gvožđa na teritoriji Beograda i Smedereva

Poslujemo na teritoriji Beograda i Smedereva, te za veće količine dolazimo i na adresu. Imajte u vidu da se cenovnik metala prati na svetskim berzama, te ove cene direktno utiču i na otpadne cene metala, a samim tim i gvožđa. Na našem sajtu možete pronaći trenutni cenovnik, ali se on redovno prilagođava cenama na berzi. Za sva pitanja nas možete konktatirati i dobiti blagovremenu informaciju.

Bilo da ste tokom godina nagomilali tehniku, preselili se, renovirali prostor, nema razloga da ova promena u nekoj meri ne utiče pozitivno na vaš budžet.

Još jedna informacija je da se gvožđe sortira na osnovu debljine, te se cena formira upravo u zavisnosti da li je u pitanju debljina 3-5mm ili debljina gvoždja preko 5mm. Kompletan metalni otpad se meri i cene su izražene u kilogramu. Nakon merenja vašeg otpada, isplata se vrši na licu mesta.

Otkup gvožđa od pravnih i fizičkih lica

Sarađujemo blisko i sa pravnim licima te vršimo otkup gvožđa čitavih fabrika, postrojenja, vršimo demontažu i sečenje velikih mašina. Tu smo da vam pomogemo da se rešite sirovine koja vam je višak, te smo poslovanje proširili i na fizička lica. Otkup od fizičkih lica vršimo uz obaveznu ličnu kartu. Kontaktirajte nas za više informacija.

Pozovite +381637254551