Otkup metala

Otkup metala i ostalih metalnih sirovina. Za sav metal koji imate viška, na pravom ste mestu! Reciklažni centar se bavi otkupom metala na malo i veliko, jer sarađujemo kako sa firmama i velikim postrojenjima tako i sa fizičkim licima. Vaše je da nas konktaktirate a mi ćemo obezbediti transport i dalje rukovanje metalom.

Po veoma povoljnim cenama, na teritoriji Beograda i Smedereva, bavimo se prikupljanjem sekundarnih sirovina.

Šta sve spada u metal kao sirovinu?

Metal je čvrst, elegantan i reciklabilan materijal koji spada u izdržljive i pristupačne sirovine. Usled toga se od metala prave mašine, prevozna sredstva, kontejneri svih tipa, sve vrste metalnih konstrukcija u građevinarstvu, sve do sitnih kućnih aparata koje svakodnevno koristim. Upotreba i zamena su svakodnevne, dok se reciklažom i ponovnom upotrebom možemo baviti kroz otkup.

Kako doprinostite očuvanju vaše sredine kontaktiranjem otkupa metala u Beogradu?

Reciklaža – ponovnim korišćenjem primarnih i sirovih materijala iz prirode, smanjuje se dodatna eksploatacija resursa koji su nam na raspolaganju. Ovim procesom direktno utičete na smanjenje od čak 30% otpada koji završi na lokalnim deponijama. Vaš „otpad“ kroz otkup postaje nečiji nov proizvod. Imajte u vidu da neadekvatno rukovanje otpadom predstavlja jedan od najvećih problema sa aspekta zaštite životne sredine kako u svetu tako i kod nas.

Ušteda i zarada – ukoliko imate metalni otpad, pre nego se pomučite da ga izbacite iz vaše kuće ili stana, kontaktirajte nas. Mi vam štedimo vreme jer sami vršimo transport istog, dok vam pružamo priliku da zaradite. Ukolko je nešto od vaše tehnike dotrajalo, ovo je idealna prilika da dopunite budžet za nove kupovine. Nakon merenja vašeg metalnog otpada, isplata se vrši odmah.

Šta se od metala najčešće nalazi u otkupu?

Usled svakog renoviranja prostora, selidba, transporta, u vašem prostoru se nađe neki otpad koji instinktivno bacate. Pod otpadom podrazumevaju se svi materijali ili predmeti poput mašina koje su najčešće isključene iz upotrebe, kao i otpadne materije.

Mi otkupljujemo sirovine koje kroz razvrstavanje postaju korisni materijali za dalju obradu i preradu. U te sirovine spadaju svi metali, bakar, aluminijum, mesing, gvožđe, olovo, bronza, cink, itd. Ovo znači da nas možete kontaktirati ukoliko imate bakarne cevi, trake, limove, kablove, elektro-motore, offset ploče, akumulatore, prohromske elemente i slično.

Veliki komadi za nas nisu poseban izazov jer se bavimo i demontažom i sečenjem mašina, te nas kontaktirajte za sve otpadne materijale vaše mehanizacije, postrojenja, fabrika, rashodovanih vozila itd.

Otkup metala po najpovoljnijim uslovima

Naš cenovnik otkupa možete pronaći na sajtu. Otkupljujemo po povoljnim cenama koje bi vama svakako značile u poređenju da otpad nosite sami. Cene su formirane na osnovu trenutne cene metala na svetskoj berzi, te su podložne promenama u skladu sa cenama novih sirovina. Cene su okvirne a vi nas kontaktirajte kako bismo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo. Za veće količine vam možemo ponuditi bolje cene.

Ukoliko posedujete bilo koju vrstu metalnog otpada, stojimo vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas i mi ćemo u što kraćem roku odgovoriti na sva pitanja i ostvariti dogovor.

Pozovite +381637254551